top of page

KÖVETKEZŐ ELŐADÁS:

 

 2024. márc. 13. 19h 

 

KORÁBBAN:

 

2023.

november 5. 16h - zártkörű főpróba

november 5. 19h - Bemutató

Ketttőspont Színház

RUSZT – Ráday utcai Színházak Találkozója

november 22-23. 19h
december 6. 19h
december 8. 20h

 

2024.

február 4. 19h

február 9. 19h

Egressy Zoltán:

VALLE DELLA LUNA

- A Hold völgye -

Dr. Ries Ottó pszichiáter rejtélyes körülmények között hal meg Szardínia szigetén, az olaszul Valle della luna néven ismert Hold völgyében. A nyomozást vezető rendőrtiszt az ügy megszállottjává válik. A szálak a furcsa és kissé ijesztő szomszédnőhöz vezetnek, akivel közösen – már-már perverz kíváncsisággal - mélyülnek el az elhunyt doktor egy Anna nevű hölggyel folytatott levelezésében. Egy titkos, szenvedélyektől és erotikától túlfűtött, bizarr szerepjátékokkal feltüzelt szerelmi viszony bontakozik ki előttük, melynek hatására nem csupán az öngyilkossághoz vezető esetet, de saját önképüket és szexualitáshoz fűződő viszonyukat is gyökeresen át kell értekelniük.

Egressy Zoltán drámájában a nyomozópárossal együtt a hétköznapok világából mi magunk is a vágyak és az érzékek, az álmok és a költészet, a meghasadt személyiségek, az abszurd romantika és a romantikus őrület labirintusába kerülünk, miközben sarkunkban liheg a könyörtelenül múló biológiai idő.

Szereplők:
Gubík Ági
Hegedüs Mi
klós

Jelmez: Kisgyörgy Orsi

Díszlet és rendezés: Formanek Csaba

KRITIKA:

"Nagyon tartalmas, beszélgetésre késztető produkció. Millió apró mozzanat ragadja meg a fantáziánkat a színpadon és a cselekmény is lebilincselően izgalmas. Egy percig se unatkozunk, és akit kifejezetten érdekelnek a párkapcsolati drámák, azok a karakterek civódásaiban, viselkedésük ismerős dinamikájában egészen biztosan gyönyörködni fognak." KétLámpás Blog

https://ketlampas.blog.hu/2023/11/15/valle_della_luna

bottom of page